Tarieven en vergoedingen

Tarieven 2024

  • Sessie lichaamsgerichte therapie: duur 60 minuten: 90 euro (vrijgesteld van BTW).
  • Sessie ademwerk, duur 120 minuten: 160 euro (vrijgesteld van BTW).
  • Sessie coaching, duur 60 minuten: 90 euro (exclusief BTW).

Wil je een afspraak annuleren? Wanneer je minimaal 48 uur van tevoren afzegt, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Na de sessie stuur ik je een factuur per e-mail en het verzoek om binnen 14 dagen te betalen. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van de factuur.

Vergoedingen

Lichaamsgerichte therapie

Het toepassen van Somatic Experiencing® als methode binnen de psychosomatische fysiotherapie geeft de mogelijkheid de behandeling binnen de aanvullende zorgverzekering te declareren bij de ziektekostenverzekeraar. Dat betekent dat de therapeutische sessies voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking kunnen komen als je een aanvullende verzekering hebt. Neem zelf contact op met je zorgverzekeraar om dit te controleren.

Eigen risico wordt niet aangesproken bij vergoeding uit het aanvullend pakket.

Coaching

Coachingssessies worden niet door zorgverzekeraars vergoed. Sommige werkgevers hanteren een opleidingsbudget per medewerker en zijn bereid op deze manier in de kosten voor een persoonlijk ontwikkeltraject bij te dragen.

Kosten Reïntegratie werkgever

Een traject met lichaamsgerichte therapie kan ondersteunend zijn tijdens de reïntegratie. Soms is er een lange wachttijd voor  jouw behandeling binnen de GGZ. En met de lichaamsgerichte traumatherapie gaan wij direct starten. Vaak zijn werkgevers bereid om de kosten van dit traject te betalen. Op aanvraag maak ik een offerte voor een traject van een aantal behandelingen. Het aantal behandelingen wordt in overleg vastgesteld.